jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Selasa, 8 Oktober 2013

Destinasi Bercuti

SALAM SEMUA..

terasa belum mengantuk walaupun penat dari siang dok mikir nak hantar tadika mana puteri sulung mama cik hanie naziihah tu..aduhai..puteriku sayang..cepat sungguh kamu membesar..dulu mama selalu ceritakan keletahnye di sini..tahun depan she will turn 4 years..owh...how times flies so fast..im not ready yet kakak to let you go..tak ada dengan mama..sob sob...tapi apa pun sebab mama nak berpantang tahun depan mama postpone dulu plan untuk masukkan awak ke kindy..kita tunggu 5 tahun masuk dengan adik hafiey 4 taun.. =)

ok back to the topic then..mama rasa mama perlukan rehat..i really need a rest..mama nak pergi bercuti..with anak-anak tentunya..memang penat mama nak uruskan kamu semua kesayangan mama..tapi semua ada depan mama..cukup buat mama hepi..

tahun lepas sempat la mama dan sefamily bercuti..alah..tidak lah ke tempat gah pun..masa 24/10/2012 kami telah ke gambang waterpark..mama suka sangat walau masa tu sarat mengandungkan hafnie 28w + hafiey umo 1 taun 6 bulan masa tu..masa ni hafiey betul-betul lasak...penat mama kejo...hehehehe

masa 3/11/2012 kami ke cameron highland...wahh..memang bercuti ye mama..tp tak de ape sangat pun...entah lah apa yg best dekat CH tu..mungkin sebab kami tinggal dekat raub je kan..on da way nak balik taiping pun lalu situ jugak..so nothing special..tu pada mama lah..

17/11/2012 kami ke cherating...yeahhhh..best jugak..tenang je rasa...ni kalo nak tengok pantai memang best la kan..

24/11/2012 balik taiping

29/11-2/12/2012 balik johor

bulan mei baru ni mama balik kedah..g alor star..tido homestay..best jugak..

so tamat lah cuti-cuti malaysia mama..so after a year..terasa nak bercuti lg...mama rasa macam nak balik taiping and bawak anak-anak pegi lost world of tambun..zoo taiping...tapi dalam masa yg sama mama nak tido hotel..hahah..kalo balik taiping tido hotel ada yg kena perli dengan tok wan kang..hehehe..

p/s : en.suami mama kata bulan 12 bulan 1 nanti insyallah kita boleh pegi..sebab sekarang kami tengah sibuk nak pindah rumah..barang pun tak packing lagi..ada hati nak jalan kunun..hehehehehe