jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Rabu, 24 Mac 2010

de check up lagi...

emm...ari ni cm besa g check perut n sume2 2 la...masa mula2 preggy memang excited sangat nak g check...hehe..tambah2 bab scan2 ni...rindu nak tengok anak mama...hehe
ari isnin ni kena jumpe doc tuk result FBC...nak review la 2...abis la den..huhu...coz dah tinggal ubat 4 ari...baru je de semangat nak bagi nek balik hb ni...alih2 gini plak jdnye (sdey laaa...tak mo la kena cucuk...sakittt)....tp misi tu siap tulis lagi ibu tak makan ubat sebab tertinggal kat kg(umah)...hehe cam lawak je rasa...
ari ni gak dah bleh monitor baby gerak...10 kli pergerakan dalam masa 2 jam...kalo x ckup tambah 2 jam lg...aku pun stat la catit dalam kul 3 gitu..baby stat gerak dalam kul 3.05..pastu 3.35..dalam kul 4 lbh bru grk lg...aku ni dah cuak dh coz baby x gerak...yela...gerak 30 minit skli...nk bg ckup 1o grkn dalam 4 jam cm tak dapat je...siap mesej en.suami lg...hehe...punye la riso kn..pas dah tak larat tunggu terus tetido...haa..time nila si tecit tu aktif sangat...dalam dok mamai2 tu sempat gak kira bope kli baby grk...alhamdulillah...cukup pun...anak mama main2 kan mama ye...suke wat ma riso tau......nnt ma gigit baru tau...tuggula bla dh kluar nnt..
p/s tuk en.suami..:baby ikut perangai abang la ni..suke main2 kan ma..huh(geram ni)

Selasa, 23 Mac 2010

kaki bengkak...!!!!!!!!!!

yes....kaki aku dah bengkak coz jalan g pasar malam tadi...dah jadi mak buyung pun sik berjalan je koje...that's why sik kena marah ngan en.suami...suke sangat keluar...bukan salah saya la....dah tu member ajk...kita ni ikut jela kn...tak gitu...huhu...memula g memang excited sangat..dah tu..namanye pun suke berjalan..bila dah balik jalan lg...tak sampai suku jalan...hadoiiii...rase nak tercabut je kaki ni....memang dah stat sakit...tapi still cool lagi coz tak nak anim marah sebab gatai sangat nak jalan kaki...pastu tengah on da way tu tanye la kat anim...



ME :Ang rase kan de tak orang terberanak sebab kuat berjalan..(dalam ati...pe punye soklan la)



ANIM :Ntah...takde kot...



Yeke...agak2 la kan de tak haa....takot gak tetiba jalan meletup kang...hehehe....

wat blog saje2....

baca tajuk entry pun dah tau...........memang saje2 pun...hehe...untuk tatapan en.suami..tu pun kalo beliau ada masa n sudi nak baca...(kalo sayang wife u ni baik u baca)....huhu....aik ugut ke 2...huhu...tak la...just 1 permintaan je...miss u la sayang...sebab 2 wat blog nie....

baru belajar berblogging.........

actually nie first time wat blog....huh....susah payah gak wat...sebab aku ni buta IT sket...tu la dalam kelas dulu masa lec ajaq dok tidoq...hehe...padan muka aku...la ni jenuh meraba la...nak tanye hubby malu...cehhh...bila blog dah maju sket baru intend nak gitau beliau....jangan marah ye sayang....hehe