jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Jumaat, 19 November 2010

alkisahnye budak tecit ni....



SALAM semua..
haa..ni mama nak cerita pasai budak tecit sorang ni..sape lagi kalo bukan anak dara mama yg sorang tu...huhu...skang ni mama hepi sangat sebab kalo nangis je anak mama tu dah pandai panggil mama...sket2 ma...huhuhu...jeles abahnye....
skang ni jugak anak mama tu dah andai angkat punggung nak merangkak...yea...mama suke ni...
owh....badan hani penuh kena gigit nyamuk tau...1 badan tu abis...balik kg punye pasal...haa...lagi 1 baru2 ni balik kg..hadoiii...hani teramat la manja ngan tok wannye...pantang nampak tok wan sket mula la nak nangis kalo tok wannye tak nak amik...kalo tok wan dah amik tu..huii..ngan mama pun dia tak nak...bertuah punye anak..hahaha...tak pe..hani main ngan tok wan mama bleh relax sket...kihkihkih...

pe lagi yer nak cite ni????

haa...hani skang ni sik demam je..wahh...wat mama riso betul...emmm...lagi hani punye cerita...????
kalo nak susu mama...mula la dia wat merengek manja dia tu...huhuhu...i like...comey je bunyi...hani ni 1 lg perangainye suke senyum...orang tegur sket senyum....pendek kata senyum joler koje...hehehe...cam mama dia....kuikuikui..masuk bakul angkat sendiri lak mama ni...

kat atas tu latestnye gambar hani....

p/s : en.suami dah balik le td..tak bestnyer.. :(

Selasa, 16 November 2010

Salam Aidiladha...

SALAM semua...

lama sungguh mama tak update blog ni..mama tak de masa..sebenarnye mama sekarang ni berada kat kg...saje balik sebab mama tengah cuti sekarang ni...bila bali kg mama langsung tak de masa wokeyy...tak de masa untuk buat pape pun..nak update blog tak de masa..nak berforum kat rh pun mama tak de masa...sempat jenguk kejap2...reply sekali terus mama kluar...hehe..

tambah plak anak dara mama tu sik buat perangai je...time mama nak masak dia mula la nak bangun pastu jerit2...wahhh..nak letak kejap je pun jangan harap la...huhu..penin kepala mama ni haa... :)

sekarang ni kan mama dah preggy 16 minggu...emm....mama dah stat rase BH la...maybe sebab mama still bf hani...mama sayang sangat nak stop terus camtu...sebab hani time tido malam mesti nak kena bf dia dulu baru mau tido....kalo time siang tak pe...minum susu botol je...

haa...esok dah nak raya haji kan...tp mama tak rase pun cam nak raya..hehehe...tp tok mama dah stat masak ketupat..mama tolong gitu2 je...sebab sekarang ni mama dah tak leh berdiri lama2 kat dapur...mesti rase cam nak patah je pinggang ni...ni kes pasal mama jatuh masa mula2 preggy kan hani dulu...masa preggy hani dulu 7 8 bulan baru stat sakit..nak bangun pun jenuh mengalir air mata dulu..huhu...sekarang ni 3 bulan lebih mama dah stat rase sakit...sampai berdiri pun sakit....tak tahan betul rase...

k la...jumpe lagi nanti...daaaa....