jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Selasa, 23 Mac 2010

kaki bengkak...!!!!!!!!!!

yes....kaki aku dah bengkak coz jalan g pasar malam tadi...dah jadi mak buyung pun sik berjalan je koje...that's why sik kena marah ngan en.suami...suke sangat keluar...bukan salah saya la....dah tu member ajk...kita ni ikut jela kn...tak gitu...huhu...memula g memang excited sangat..dah tu..namanye pun suke berjalan..bila dah balik jalan lg...tak sampai suku jalan...hadoiiii...rase nak tercabut je kaki ni....memang dah stat sakit...tapi still cool lagi coz tak nak anim marah sebab gatai sangat nak jalan kaki...pastu tengah on da way tu tanye la kat anim...



ME :Ang rase kan de tak orang terberanak sebab kuat berjalan..(dalam ati...pe punye soklan la)



ANIM :Ntah...takde kot...



Yeke...agak2 la kan de tak haa....takot gak tetiba jalan meletup kang...hehehe....

Tiada ulasan: