jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Selasa, 16 November 2010

Salam Aidiladha...

SALAM semua...

lama sungguh mama tak update blog ni..mama tak de masa..sebenarnye mama sekarang ni berada kat kg...saje balik sebab mama tengah cuti sekarang ni...bila bali kg mama langsung tak de masa wokeyy...tak de masa untuk buat pape pun..nak update blog tak de masa..nak berforum kat rh pun mama tak de masa...sempat jenguk kejap2...reply sekali terus mama kluar...hehe..

tambah plak anak dara mama tu sik buat perangai je...time mama nak masak dia mula la nak bangun pastu jerit2...wahhh..nak letak kejap je pun jangan harap la...huhu..penin kepala mama ni haa... :)

sekarang ni kan mama dah preggy 16 minggu...emm....mama dah stat rase BH la...maybe sebab mama still bf hani...mama sayang sangat nak stop terus camtu...sebab hani time tido malam mesti nak kena bf dia dulu baru mau tido....kalo time siang tak pe...minum susu botol je...

haa...esok dah nak raya haji kan...tp mama tak rase pun cam nak raya..hehehe...tp tok mama dah stat masak ketupat..mama tolong gitu2 je...sebab sekarang ni mama dah tak leh berdiri lama2 kat dapur...mesti rase cam nak patah je pinggang ni...ni kes pasal mama jatuh masa mula2 preggy kan hani dulu...masa preggy hani dulu 7 8 bulan baru stat sakit..nak bangun pun jenuh mengalir air mata dulu..huhu...sekarang ni 3 bulan lebih mama dah stat rase sakit...sampai berdiri pun sakit....tak tahan betul rase...

k la...jumpe lagi nanti...daaaa....

Tiada ulasan: