jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Ahad, 29 Mei 2011

RAGAM ANAK-ANAK..

SALAM semua...

wahhh....cuti di hujung minggu ni mama terpaksa mengemas rumah..ngeeee ~ .....rumah macam TONGKANG PECAH wokeyy...hehe...mama mama...bini sape la ni kan...hahahaha...

sebenarnye mama tengah susah hati..ni disebabkan hani yang tak mau menyusu...sebelum masuk umur hani setahun mama bagi dia minum susu LACTOGEN 1 + susu mama...mama ada jugak try bagi hani sujsu ANMUM..tapi maybe tak rasi dengan hani kot...dia cirit-birit...

bila hani dah cukup setahun..mama tukar bagi hani susu DUTCH LADY dan pada masa yang sama hani still minum susu mama...hmmm...first time bagi hani nampak suka...tp kejadian yang sama jadi lagi...hani cirit-birit..then bila dah balik pahang en.suami mama beli susu LACTOGEN 2...tak tau dimana silapnye..hani tak nak minum...dia just minum sesekali..tu pun jenuh dipaksa...bila mama try bg minum susu LACTOGEN 1 mau pulak dia minum..so mama dan en.suami mama rase dia maybe tak suka susu LACTOGEN 2 tu..lepas tu pulak..en.suami mama beli SUSTAGEN tp yang plain tu je...sama jugak..langsung tak nak minum...hmmm..penin kepala mama ni haa...sampai sekarang hani just nak minum susu mama je...

plan pasni nak beli sustagen coklat..tengok mau ke tak hanie minum...


berbeza pulak dengan hafiey....anak teruna mama sorang tu kuat sungguh minum...kadang-kadang tak sampai sejam mesti dia merengek lapar...haiyaaaaa....kalo tak bagi dia minum mesti meraung la...sampai jiran belakang rumah takut dengat hafiey nangis...macam sakit je dengar dia nangis..padahal..hafiey tu dari pas lahir memang kalo dia merengek kita buat tak reti kompom akan keluar loudspeaker punye...hehehe..nanti mama akan cuba up load gambar terbaru anak-anak mama...


k la....daaaaaa...

Tiada ulasan: