jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Rabu, 11 April 2012

Heading to Melaka....tomorrow

ASSALAMUALAIKUM semua...

ya...di saat ini mama masih berjaga dan mengupdate blog mama...hihi...esok mama akan bertolak ke Melaka...attend another interview...doakan rezeki mama ada kali ni ye...mama received call from MPHTJ petang tadi suruh mama attend interview hari kamis...tau-tau jela...dari sini ke Melaka bukan jarak yang dekat...so terpaksa bertolak awal...so sekarang ni mama sbuk le menyiapkan diri dan membaca sedikit maklumat tentang mphtj....

before ni mama penah dapat interview dari Mardi..dan dah pegi pun..hehe...last month on 2/3/2012....sangat susah interviewnye..huhu...keajaiban la tu kalo ada rezeki mama...tp mama tak berharap sangat (sebab rasa kompom tak dapat dah)hehehehe....

another interview kat perda on 8/3...mama tak pegi...sebabnye...ntah la..rasa kesian kat en.suami mama kot..sebab asyik cuti je...

so..untuk ari kamis ni en.suami mama kena la cuti kan...hehe..sape nak bawak mama g kalo bukan dia kan....

p/s :mama nak sambung study sambil tunggu en.suami mama balik...nite alls...


click to create your glitter text

2 ulasan:

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

saifudin abu izzudin berkata...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/