jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Jumaat, 16 Ogos 2013

Setahun sudah berlalu...

ASSALAMUALAIKUM SEMUA... dikesempatan ini..mama dan family nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua kawan-kawan maya mama..tak terlambat lagi kan... <3 lamanya mama tak update blog ni..jangankan nak blogwalking..bukak blog ni pun idok le pernah...bukan apa..sejak anak sulung mama dah beso ni jarang sungguh mama singgah kat sini...sebab yang utama..tengok gambar-gambar puteri cilik mama HANIE NAZIIHAH masa baby duu...rasa sayu je hati...cepat sungguh masa berlalu...sekarang puteri mama dah 3 tahun...ya ALLAH tahun depan dah nak sekolah... see....how time flies so fast...nak undur dah tak dapat kan...cakap pun makin pandai...ada je jawapannye... sekarang ni pun ahli keluarga kami dah bertambah...last mama update akan kelahiran anak kedua mama dulu..MUHAMMAD HAFIEY NAZRAAN...ada lagi yang keluar 8 bulan lepas..hehe....HAFNIE NAAZNEEN...ye..kelahiran penuh suka duka...kelahiran di minggu 32 kandungan....kelahiran yang mengajar mama rasa perit...sabar...rindu...semua bercampur baur...itu namanya ujian dan dugaan hidup.... =) #ALLAH UJI TANDA ALLAH SAYANG#

Tiada ulasan: