jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Sabtu, 21 September 2013

Rezeki ke-4...alhamdulillah

ASSALAMUALAIKUM SEMUA... dah lama sangat tak bercerita...alhamdulillah belum sampai seminggu mama disahkan hamil lagi...rezeki ke-4 dikala hafnie baru berusia 9 bulan..jadi kali ni mama decide nak balik bersalin di taiping..senang nak tinggalkan anak-anak time bersalin nanti...jadi kali ni,mama akan cuba jaga kandungan sebaik mungkin dan berdoa kali ni cukup bulan..insyallah. bercakap pasal bersalin di taiping..mama pilih untuk bersalin di hospital swasta...sebab utama mama nak en.suami mama ada sekali masa mama bersalin seperti 2 anak sebelum ni..kecuali untuk anak ketiga..tak dapat nak elak la yg tu kan..sebab kedua..kalo boleh mama nak elak doktor lelaki...masa time hafiey dan hafnie memang ada doktor lelaki yang attend..malu jugak la terkangkang depan dorang...jadi macam culture shock pun ada..terkejut semua doc lelaki yang check... jadi dalam kepala ni rasa macam nak pegi columbia asia taiping..ingat nak ambil dr.jeya..tapi atas nasihat kakak mama..katanya better ambil dr.khairul..islam pun ye..senang nanti nak bersalin dia baca bismillah..insyallah..maybe dengan dr.khairul kot..kakak mama pun penah scan dengan doc ni..cuma dia bersalin di hospital taiping..dia bagi review yang baik untuk dr.khairul dan cadangkan kepada kawan-kawannya yang nak bersalin di sana pilih dr.khairul....tapi masih dalam pertimbangan.. mama pun belum kol lagi hospital tu untuk tahu atleast berapa kali check up baru boleh bersalin disana..tambah pening mama tak nak pergi bukak buku merah...i have bad eperiences dengan kkia hulu dong raub ni..so rasa macam nak banned semua kkia..huhu..nak g check up dekat private..tak de plak klinik private biasa yang tawarkan servis monthly check up untuk ibu mengandung..so mungkin pegi check up kkia lain kot...bagi alasan tumpang check up boleh..hahaha..harapnya takjumpa la misi mulut tak de etikalagi..or else i terpaksa buat aduan lg.. =D