jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Selasa, 5 Oktober 2010

anak itu penawar duka...

SALAM semua...
memang betul la kata orang anak itu penawar di kala hati kita sedang luka...(jwang2 la plak mama ni)...semalam en.suami dah balik sebab kena keje ari ni...huhu...mama cam besa la ok je time en.suami nak balik..tp bila pas beliau balik mula la..hati ni dok teringat2...bila hati dah teringat air mata ni mula la gediks nak keluar...tak suka betul...malu mama nak cerita..tp rasenyer perkara camni selalu berlaku bila suami steri tu tinggal berjauhan kan???
pastu semalam pas hani dah tido mama pun melayan perasaan sengsorang....huhu..last skali terus menangis teresak-esak...rase penat hidup camni...rase nak benti blaja..rase nak drive terus g kat en.suami...Ya Allah susahnyer hidup camni...
bila mama menangis...tak de la kuat sangat tp hani bergerak2 pastu terus dia bukak mata dia...hani terus tengok mama...bila dia dengar mam menangis teresak2 tu...terus dia gelak..mengekek...mama terus stop menangis sambil tengok hani pelik...padahal time tu mama dah tutup lampu...masuk bilik awal...tak de mood nak tengok tv...
walaupun air mata dok turun lagi mama terus tanye kat hani...adik gelak kenapa??
mama tengah sedih ni bukan mama buat lawak...hani lagi suke...lagi kuat dia gelak...
mama apalagi terus tak benti nangis...sambil gelak ngan hani...pastu mama dah tak nangis dah..mama layan je hani sampai mama dengan hani tertido.... :)


p/s untuk baby mama : thanks sayang kerana hadir dalam hidup abah dan mama..luv u so much....

Tiada ulasan: