jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Sabtu, 30 Oktober 2010

rindu nak aktif berblog..

SALAM semua...
sebenarnya mama rindu sangat nak berblog cam besa..tp oleh sebab kemalasan yg berganda ditambah plak anak dara mama yg selalu buat perangai mama jadi malas plak..hehe..alhamdulillah mama sekarang sihat2 je..tp han plak demam ari ni + sesema..ni suma sebab kena ujan semalam...sori sayang...ni mama yg bawak sayang kluar ni..
sekarang ni mama dah preggy 14 minggu..more two weeks cukup le 16 minggu...4 bulan la kan...cepat je masa berlalu..sekarang ni mama tengah bercuti study weeks...pastu cuti mama akan bersambung dengan cuti khas 2 minngu...so maknanye mama bercuti 3 minggu la...
haa...lagi satu perut mama ni dah mula mengeras tu...rase cam early stage lagi je..yela time hani dulu mama stat kena Braxton Hicks (BH) ni masa kandungan mama 5 bulan lebih...dan kesannya...mama bersalin sewaktu 35 minggu..sekarang ni makin cepat mama rase walaupun tak kerap sangat..adakah tu petanda awal mama akan bersalin lagi awal dari mama bersalinkan hani dulu...
waaahhh...cuaknye la hai...
mama nak buat entry khas tuk my mom..tp dengar hani yg dok dalam buaian tu sesema..cian anak mama... :(

Tiada ulasan: