jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Rabu, 8 Disember 2010

my sweet-pea dalam tummy mama...

SALAM semua....
sejak preggy jarang beno mama citer pasal baby mama ni...esok genap 20 minggu tau mama preggy....means 5 bulan la kan..kejap je masa berlalu...tp pe yg mama perasan mama kurang sangat rase dia gerak...maybe awal lg kot...mama cuma akan rase time mama nak tido or baring2 je...ke perut mama beso gedabak n baby tu kecik je...hikhikhik...mama pun dah lupe time hani dulu camne...mama ingat preggy hani dulu movement dia mama bleh rase dalam 20 minngu ke atas..

preggy kali ni memang perut mama lg beso dari hani dulu...tp walaupun dah preggy 5 bulan...tp still tak bope nampak...kalo orang tengok mesti orang tak tau mama tgh preggy...emmm....ari tu masa nak dengar heartbeat baby lambat beno nak dikesan...sah la kan..perut mama tebal sangat ni..hehehe...

mama tak sabar nak tau gender baby...ari tu still tak leh tengok lg..time hani dulu dalam 25 minggu baru doc gtau yg mama preggy kan baby pink..huhu...sukenye time tu...

k la...jumpe lg nanti...daaa...

Tiada ulasan: