jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Isnin, 3 Januari 2011

ingat tak dulu2....

SALAM SEMUA....

hehe...tajuk entry cam nak mengimbau kenangan lama je kan...sebenarnye tak...mama cuma nak cakap...eh tulisss...ingat tak dulu2 mama penah buat entry pasal kat mana mama nak buat praktikal kan..either BBG or firm....at last mama pilih BBG kat raub u...hehe...dulu mama ingat dok kat BBG melepak je keje...yela...ikut experience kawan2 mama la kan...tp sebenarnye tak....stat dari 1st day mama kat sini banyak betul keje....masa 1st day mama kena buat research pasal Akta Bantuan Guaman 1971...n prensentation kena dibuat kat depan pegawai penyelia around 4 pm on that day...day 2nd sampai la ari ni dah banyak presentation mama kena buat tau....ari ni kena present pasal harta pusaka...heeeee..mama tak blaja lg tau..jenuh nak study dari last week...

tak pe ilmu baru tu.....

ingat tak dulu2 mama tuls mama teringin nak preggy lg..dulu mama tulis mama rindu nak baby kick dalam tummy mama...en.suami mama pun nak sangat 2nd baby dalam masa terdekat ni kan....tp mama ingat nak hold dulu...hehe...skang ni apa sudah jadi??????
sonok la en.suami mama...beliau mesti suke sangat2 kan....!!!!mama pun suke..n yes skang mama dah bleh rase baby kick tau...yela....dah nak masuk 6 bln dah...

misi kat kk penah pesan dulu stat 7 bln kena prepare barang2 baby..takut baby nak kluar awal dari time kakak hani dulu...

p/s : owhhhh...cakap pasal hani...mama rindu kat si tecit mama tu....petang ni pas balik opis mama datang amik ngan abah ye sayang....missss u so..... :)

Tiada ulasan: