jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Khamis, 13 Januari 2011

my liltle princess...

SALAM semua...

dah lama mama tak cite pasal anak dara mama sorang tu kan....actually hani baru baik demam...but still sesemanye masih ada...rasenye hani demam sebab nak tumbuh gigi...yeayyy..mama suke...skang ni jugak hani jadi manja sangat dengan mama..lately ni perut mama sik sakit je...rase nak ke toilet pun de...tp mama tak de chance nk g toilet okeyyy....bila mama bangun je..hani akan menangis...so terpaksa la mama menahan dan layan dia...aduhhhh......seksa tau....

kalo mama tinggal dia jugak...dia akan menangis bersungguh2..smabil pusing cari mama..kadang2 sampai ke dapur...hani sayang..kalo mama sakit nak bersalin camne...hehe...

owh...lg pasal hani...hani skang dah pandai duduk tau...kalo sebelum ni dia duduk mesti tampung ngan tangan dia..skang tak lg...siap bersila lg tau...hehe..cayang anak mama tu sangat2...hmmm....bab minum susu kalo dulu mula2 dalam sari dapat la 4 botol paling banyak...skang up to 7 @ 8 botol tau....hani minum banyak ye sayang...cepat membesar....nanti tolong jaga kan adik..

hmmm...masuk ari ni 4 ari dah hani kena cirit-birit..tp ari ni hani dah tak nangis cam semalam...semalam asal poo poo je mesti dia nangis2...bila time basuh memang menggelupur je...cian anak mama...mama terus bawak hani g klinik semalam gak...dapat la ubat sapu kat montotnye...hehe...hani nangis due to montot dia dah melecet n membengkak...mama dah sapukan ubat yg doc bg tu...so far alhamdulillah...montot dia makin baik....mama harap ari ni hani dah tak cirt-birit dah...

k laaaa...mama penat nak menaip lama2...lapo sebenarnye nih..tak makan lg...hehe..nak kluar malas sangat..masak???? lg la malas...hehe..babaiiii..

p/s :en.suami mama skang ni makin bz dia...hmmm....malam2 pun tak dapat sembang lama...tak pe la...mama de kawan2 mama lg (hani ngan baby)...malam ni nak merajuk la sampai malam sok..hehe..

Tiada ulasan: