jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Isnin, 19 April 2010

dah lepas 1 paper...yeay.......................

alhamdulillah...lega sket dah lepas 1 paper...tapi sok paper tuk family law plak..
walaupun bukan killer subject tp de gak susahnyer tuh....banyak nak kena hafal...
ala mdm ni tak nak bagi tau plak soklan dia cmner...kalo tak bleh pilih...tp tadi dah wat decision tak mo baca procedure...tajuk tu masuk tuk part B...so akan ku tinggal jela soklan tu kalo nek...kompom tak mo baca...sok pilih soklan len..yahoooo....sebab time mdm ngaja tajuk tu me tak de...g klinik cam besa k...
ari ni target nak bangun kul 5 la kunun2 nyer...tapi hampeh..ngantuk punyer pasal bangun kul 6.50...nasib sempat abis study walaupun ku baru stat study kul 3 petang semalam....hehe....
my baby so noty time mama dia kusyuk jawab exam td...n of coz duduk lama tadi belakang ni rase sakit sangat...sedangkan time tuh baru setengah jam jer..
pape pun mama cayang cangat kat baby tomey mama nih...
lagik 1....
harap2 sem ni dapat result gempak...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiada ulasan: