jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Sabtu, 17 April 2010

hari terakhir di lipis...

ari ni dah nak balik ke ganu balik...en.suami dah g keje dalam kul 7 lebih tadi..
ingatkan tak nak g keje...tengok sedap jer tido...memang harap sangat beliau tak g keje...coz ku diserang sakit perut yang tidak terhingga k...perut sik mengeras 3 minit skali..!!!!!uwaaa...sakit giler... ;(
kalo camni tiap2 ari memang de possibility tuk si tecit dalam tummy mommy akan keluar tak lama lagi...sakit cam besa perut mengeras + period pain + sakit pinggang..
even skang pun rase lagi period pain n sakit pinggang...cuma dah tak de perut mengeras lagik...
lusa dah stat final...waahhh...cuak betolllll........tak pe..tak sabau dah nak abis nih..pastu ingat nak dok ngan en.suami la...senang kalo de pape kan...kalo beliau bagi ler...takut gak tetiba sakit sengsorang kat umah...kalo turun tanda terus tak pe...watnyer terus sakit...sape ler yang nak bawak ku ke hospital...
sungguh sakit wokeyyy bersalin nih...
sebab BH (kontraksi palsu) pun sakit...apatah lagik labour pain yang dasat tuh...pasni maybe jarang diupdet ler my blog nih...nak tumpu kat exam dlu...
pastu biler dah balik umah...mana de tenet...
so paham2 sendirik la yer...akan bersawang ler blog ku ini...

ohhhhhhhhhh....tidak..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiada ulasan: