jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Sabtu, 9 Julai 2011

Lama diam menyepi...

SALAM semua...apa khabar korang semua...hihihi...macam tajuk entry kali ini..lama mama diam menyepi kan..sebenarnye mama tengah mencari template or background yang baru untuk blog...huhu..nampaknye mama betul dah boring dengan template yang sedia ada..boleh gitu??

Tu one of the reason la nape mama malas sangat nak update blog..tengok blog pun tak lalu..hahaha..plez kawan-kawan semua ..suggest template yang baru..ceria-ceria sket..huhu...

Lagi another reason ialah mama boleh berblog malam-malam je..selalu berblogwalking tapi malas nak tinggal jejak..huhu..banyak cerita nak update..of coz pasal hidup mama..anak-anak..en.suami dan banyak lagi...sekarang ni pun update pakai phone je..bukan boleh upload gambar pun..heeee..nak tunggu en.suami mama balik dulu baru boleh update blog (tak syiok lappy saya tak leh guna)...tapi en.suami mama tu amat la jeles kalo mama ngadap lappy..hahaha..nak tau sebab apa..time mama baru nak on lappy tu la en.suami mama suruh tido kan anak-anak...anak-anak mama kalo nak tido nak ngempeng je..nak tido bukan main lama lagi..lastnye mama akan tetido sekali dengan anak-anak..haaa kan..bila masa mama nak update blog mama ini...en.suami mama ni terbalik..beliau akan tengok movie sampai tertido..pastu boleh pulak beliau bangun tengah malam download movie..main game kat fb and ect...kan lain bebeno tu dengan mama..untung-untung (pssttt : ngape le jeles sangat dengan isterimu ini??? Kihkikhkih)...

Thanx kat member-member RH..sebab follow yer..nanti mama follow balik..sorry amik masa yang lama...sebabnye masa mama amat la terbatas untuk berblog dan blogwalking..tapi mama rajin kat RH..hehehe..tempat mama melepak seharian dan tiap-tiap hari...k la...nanti mama update lagi..hehe..tolong ye suggest template yang best...



*****pssst..kak mazz...blog kak mazz manyak lawo oooo...jeles!!!hihihi...


click to create your glitter text

Tiada ulasan: