jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Khamis, 14 Julai 2011

Mungkinkah Ada Yang Ketiga??

SALAM semua...wah tajuk entry mama kali ni macam ye ye o je kan...huhu...sebenarnye period mama dah delay..tapi disebabkan mama on noriday so mama tak kesah sangat ok...period mama pun jadi sedikit weng...bulan lepas period still memunculkan dirinye walaupun awal seminggu dari bulan 5...

so mama expect bulan ni period akan datang lagi awal or lewat...tapi memandangkan mama nak kepastian mama dah buat la upt on 9/7 and resultnye negative...time ni mama tak rase pape..lega ke..kecewa ke...cuma tak de perasaan..hehe..

tapi semalam mama g klinik tuk amik ubat anak-anak dan juga ubat mama..mama ni sihat 2 3 ari mesti demam balik..anak-anak pun turut berjangkit sama..tak lega-lega..so dah alang-alang kat sana mama pun tanye la doc pasal period mama...

doc pun explain kat mama kalo on pil memang akan effect period...as long as you tak tinggal ubat...

ye ye..saya tau its normal kalo period tak datang...tapi mama risau sebab mama sik terlupe nak makan ubat..masa ubat abis ari tu...dekat one week jugak mama tak makan...tu tak campur lagi time mama terlupe nak makan...hmmm...

doc suruh mama buat ujian air kencing..ttapi cepat-cepat mama cakap tak pe la doc saya dah buat ari sabtu ari tu n negative...so doc decide mama kena datang more two weeks tuk repeat upt...

mama tak rase neves ke apa..sebab mama tak rase pun mama preggy..tak de langsung tanda-tanda...hehe..

so mungkin tak de yang ketiga dalam masa terdekat ni.... :)



click to create your glitter text

7 ulasan:

Vna Sandhu berkata...

mama mmg tgh plan nak ketiga ek?

m@m@ or@ng berkata...

nope wina..hehe..
saya merancang ni haaa....

tapi sik termiss ubat...

mazz berkata...

salam mamaorang..
akak dulu pun mkn ubat tapi selalu lupa,jadi utk yg ini lepas bersalinkan sara akak terus pakai iucd.selamat dan selesa...sebenarnya faktor umur jugak,tak mau mkn ubat nih takut nnt berat badan semakin meningkat...cubalah pakai iucd,selamat :) insyaAllah.

m@m@ or@ng berkata...

kak mazz..bab masuk kat bawah ni yang tak mau ni..hehehe..takuttt...

makan pil berat naik eh..saya alahamdulillah so far rasa ok lagik... :)

Naimatul Hafizah Nor Rodin berkata...

shazana,
awak mmg plan nak dptkan baby ke, macam mana?

m@m@ or@ng berkata...

kak fiza...
wat masa sekarang ni tak..hehe..

dun worry semua..cik p dh datang..hehe..walaupun cik p keluar macam hidup segan mati tak mau...

=)

Fieza berkata...

salam perkenalan...

sy planning mkn pil yasmin

follow back yer...

http://mystorymory2u.blogspot.com/

RH member