jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Ahad, 19 September 2010

suasana raya kat kampung..

SALAM RAYA sumer...
dah lama tak update blog kesayangan mama ni...bukan apa...mood tak de la...walaupun mama dah balik ke rumah pada hari raya ke-6 lagi...tp hati ni masih belum bersedia nak berblog...ceewahh...hehe...tp sekarang ni mama teringin nak upload gambar2 raya masa kat johor nun...
1st time beraya rumah mertua tak de la teruk sangat...tak de plak mama menangis2 ceruk dapur rindukan family mama...ingat jugak kat family tp rase raya kat johor lebih meriah...serius cakap...
kat rumah mama kitorang tak penah beratur panjang nak bersalam bagai...tp kat johor best gila...hahaha...siap family masa nak gambar panggil family pink...family purple...family oren....family hijau..macam2 lagik la..tu tak termasuk yang masih bujang lagi tuh...best sangat...berebut2 nak bergambar...nanti mama uploadkan yer...ni just citer dulu...pas tu 1st time gak mama tengok orang marhaban...tp setakat mengintai balik langsir jela...sebab ramai orang laki...
lagi satu..taun ni mama langsung tak dapat duit raya...just bagi kat anak buah je yang seramai 12 orang...campur baby hani jadi 13 orang...tak termasuk mommies2 yang tengah memboyot tu...hehe...taun depan cucu2 mak jadi 16 orang la ye...
tu pun baru 5 orang yang kawin...5 orang lagik still bujang trang tang-tang...huiii...sesak rumah...pentnyer memang tak yah cakap ler...
baby hani plak bila kat johor dapat perangai baru...tak mo duk bawah...nak berdukung je koje...so en.suami le yang kena handle budak tecit tuh...hehehe...pastu bila malam lak tak mo tido...gaknye anak mama ni tak leh kot orang ramai sangat...bayangkan ler 1 rumah de lebih 30 orang...so hani tak biasa wokeyy...kat ganu ni pun hani cuma berdua ngan mama je kan...bila weekend abah balik baru kita bertiga kan sayang...penat ler mama menaip ni...banyak lagik nak cita...tp tak larat nak menulis...hehe...mama upload gambar jela kat next entry k...

p/s :abang..tak pe kan wife abang ni upload gambar raye????
tak pe yer...hehehe....

Tiada ulasan: