jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Ahad, 5 September 2010

tak sabar nak raya...

SALAM sumer...
waahhh...hati mama berbunga riang ni..tak sabo nak raya..kihkihkih...kalah kan budak kecik...aahhh..tak kira gak...sambil mama menulis ni...mama dengar lagu senandung hari raya untukmu..sedap sungguh lagu tu..nyanyian dayang ku intan....susah payah mama download tadi...ni sumer sebab en.suami...g buang sumer lagu raya dalam laptop mama..huh...
tak pela...mama akan balik kampung pada hari selasa ni...time raya mama tak dapat le nak menjenguk blog mama dan kawan2 mama yang lain ye..hmmm..hari ni mama meneruskan lagi membeli dan membelah keperluan raya...hehe...mama beli bekas kuih untuk rumah mama...rumah mak mertua...kuih lagi 3 jenis...untuk mama dan mertua..pe lagi ye...ntah la tak ingat dah...abis duit den (duit en.suami ye)....hehehe...
mama ingat nak bawak balik 4 jenis kuih je kat rumah mertua mama...sebab biskut cendawan yang mama beli cuma 1....biskut yang lain suma mama beli serba 2...tak pe la....ipar duai ku yang ramai tu mesti beli lagi banyak...
jangan tak tau mama dah kemas kan baju raya mama...en.suami dan baby hani..mama dah bawak masuk dalam beg...semangatnyer mama... :p
baju yang nak pakai hari2 belum dikemaskan pun lagi..mama ingat esok baru nak kemas suma...hehe...baju raya raya untuk family mama suma mama dah basuuh...senang basuh awal2...skang dah kering tu mama masuk kan dalam beg...nanti tertinggal lak...camne kan..so langkah berjaga2 simpan siap2 dalam beg dan beg pun mama dah letak kat depan....
owh...lupa nak cerita...mama bawak baby g klinik hari ni...timbang 4 bulan...berat hani 5.4 kg jer...masa 3 bulan 5.2 kg...cuma naik 0.2 kg...oooohhh...mama tak bagi baby hani makan ke??? hani banyak makan..tp tetap naik sket je berat anak mama...

k la...jumpe lagi...yeay...nak raya...!!!!!

Tiada ulasan: