jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Jumaat, 18 Februari 2011

my princess...HANIE NAZIIHAH..

SALAM semua....

skang ni rajin mama update blog kan...boleh dikatakan hampir setiap hari pasti ada je entry baru...hehehe...tak pe selagi angin gediksss nak berblogging ni ada..mama layankan aje...kalo tak...mau berminggu-minggu tak berupdate...

dah lama mama tak uploadkan gambar hani dalam blog ni...cable usb tak de...tunggu en.suami mama balik malam ni...bleh pinjam lappy beliau..pehtu mesti mama masuk kan pic hani..insyallah esok kot...hani skang ni makin ligat tau..penat mama nak layan...hehehe...skang ni little princess mama tu dah pandai bukak baju sendiri...kalo pakai long sleeve la...memang dia tarik abis tangan tu sampai terkeluar..hani..hani..macam2...kadang2 tak larat nak gelak ngan telatah dia...hani skang still bf ngan mama lg...time nak tido mesti cari...ni kes nak ngempeng ni...kalo siang hari mama tetido atas katil...mama akan biarkan hani main kat sebelah mama...kalo hani rase boring or ngantuk dia akan merengek panggil mama...tanda nak bf la tu...bila mama dah baring kan dia kat sebelah mama mesti terus mulut tu dok nganga..hehe...comey je...lepas tu mesti mama ngan hani sama2 tetido....emmm...i luv that moment...

hani skang ni badan dia dah makin bambam...kalo sebelum ni bdn dia susut sebab tak nak minum susu skang ni dah tak lg..susu minum banyak betul...kalo tgk badan time baby lg la hani tu bambam tau...hehe...ngan gigi dia yg 2 batang tu..comey je tgk kalo dia senyum...owh..petang td bawak hani g uni..kawan2 mama ni fanatic betul ngan dia...hahaha...dorang sik cakap hani ni buat org terpaut...memang kalo hani dapat kat depa ni...digomol abis dak hani tu...cian anak mama...hehe..

k laaa....hani dah merengek dah tu..lapo susu agaknye...jumpe lg..daaa...

Tiada ulasan: