jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Ahad, 8 Ogos 2010

cerita hari ini...

ari ni mama ngan abah bawak our luvly daughter g klinik Batu Rakit tuk cucuk baby hani... yeay....anak mama kena cucuk...huhu...suke plak mama ye...tak dela..actually dah bope minggu dah sik delay jer..huh...tuh cuma alasan jer...ye...honestly mama malas nak g sengsorang..mama lebih suke g ngan abah..so mama tunggu sampai abah balik this weekend..pagi td mama n abah sampai around 9 am camtu le...1st skli mama buat ialah dok tercangak..hahaha..coz mama tak tau kat mana bahagian tuk ibu n anak..tempat yang mama g last month dah berubah...jenuh mama dok melilau cari...abah cam besa la..cari parking dulu..pas dah jumpe tu(rupenye klinik tuk ibu n anak dok kt tempat pesakit luar) mama trus letak kad hani dalam bakul yg de kat depan tu...n tunggu la mama kat ctu..n abah pun datang tak lama pastu..tunggu la mama bersama abah sambil mama dok sembang2 ngan abah...pastu plak misi panggil nama hani tuk timbang berat n ukur panjang baby hani..anak mama dah naik dari 4.5 kg last month kepada 5.2 kg..alhamdulillah..pastu kena tunggu lg...bila la turn hani ni..lambat plak..huh..bila dah misi panggil nama hani...mama pun amik hani dari tangan abah n masuk le mama ke dalam bilik nak cucuk tu...bila mama cakap mama nak cucuk hani 3 bulan misi pun angguk2 je sambil tnyekan development baby hani...anak mama still takleh meniarap lg...abah cakap tak yah...suh jalan trus...ok gak tuh kan...pas misi tanye pasal hani..tetiiba je misi tuh tnye kat mama dah wat ujian pap smear ke...mama cakap ler blum....misi tuh suh mama wat ujian pap smear dulu baru cucuk hani..

to be continued...

Tiada ulasan: