jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Isnin, 16 Ogos 2010

cerita semalam dan hari ini....

yeay...me dah berjaya wat rendang daging semalam...huhu..sebenarnye tu 1st time me wat rendang...yoler baru blaja wat kan...semangat jer...sib baik menjadi gak tapi daging lak liat...haiii..potong stim jer..pas dah siap masak en.suami suh bawak g umah kak ain sket...terpaksa ler bawak kan coz dah cter awal2 kat kak ain nak masak rendang daging...bukan tak nak bagi tp malu...heheh..kalo tak sedap kan...tp tadi g umah dia...dia cakap sedappp (kembang hidung jap :p)...sumer cukup rase walaupun time pose...mana bleh rase kan..hehe....semaalam en.suami ada...so kitorang bukak pose bersama la....kak ain bagi kitorang ayam pusing suh wak balk...lama gak g umah dia...dalam kul 6.45 ptg baru kitorang balik...tu pun baby hani siap makan nestum n mandi lagi kat umah ibu dia tuh...bagus gak...sebab pas balik mama boleh terus siapkan juadah tuk kita berbuka....semalam gak me request kat en.suami nak beli jer kat bazar..tapi en.suami suh masak jer...so tetiba semangat nak masak datang...terjadi la rendang daging tersebut...semalam gak en.suami teringin nak makan bubur...bersemangat je me tanye nak makan bubur pe...last2 beliau nak makan bubur lambok...bukan tak tau wife dia ni tak pandai...tak pe2...wife awak ni akan blajawat gak nanti...huh...
ari ni plak tetiba rase nak makan asam pedas...n at the same time nak makan sambal petai..lama gak me pikir tuk decide nak masak asam pedas ke sambal petai udang...last skali memang kompom nak makan sambal petai
udang..huh...memang menjilat jari... :)terus ler me g beli bahan2 tuk masak sebelum g amik hani...pas abis kelas dalam kul 3.40 camtu...trus singgah kedai yang slalu me g tu tuk beli barang..pas balik...trus siap kan bahan2 tuk masak...tp terkejar2 ler...bila baby hani nangis trus g tengok dia..me tinggal kan baby hani kat depan tv..memula ok...pas dah lama kena tnggal berbunyi gak mulut anak mama tuh...kalo en.suami de senang sket...tak dela me letih sangat.......

rindu nak berbuka ngan abang..........

Tiada ulasan: