jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Khamis, 29 Julai 2010

ari yang agak suram n tak bercahaya...

ari ni bangun tido ngantuk sangat..mybe semalam gediks nak skype lelama ngan en.suami...hahahaha..memang ngantuk giler nak bangun...kelas plak kul 8 ari ni...aduhhh...hehe...memang kalut giler bangun pg td...tme kul 7 tu la hani nak minum susu..sib baik me dah iron bju semalam...so tak de la kalut sangat...aku ni weng dah ker...???jp kalut jp tak...emmmmmm...pokoknyer me ngantuk ari ni...tadi plak datng klas mdm.asiah tak datang lagi..pg ni klas law of commercial...jgn tak tau ni 1st time me attend kls in 3rd week wokeyy...huhu...so tau2 jela camner me terkontang kanting nak catch up balik pe yang dah tertinggal...emmmmm...lagi baik punye bila me dapat news yang next week on thursday de 1st test...so korg leh bayang tak pe perasaan ku sekarang ini..???? td gk de sesi taaruf bila je me memperkenalkan diri..mdm tu cakap...owh shazana...yang tak attend kelas 4 few times 2 kn.........

??????????????????
malu gilaaaaaaaaaaaaaa.....

abang......malunyer...ur wife skang dah cukup famous tau...pasal tak attend kelas n bersalin...bantai jela...hahaha.... :)

Tiada ulasan: