jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Ahad, 25 Julai 2010

sambung citer....

pas dah sampai hospital wat v.e lagik...dah bukak 5 cm...terus naik wheel chair masuk labour room...jenuh tahan sakit...masa dalam labour room cma ingat kat abang jer...bope kali sik tanye misi bla suami saya leh masuk...saya nak suami saya...ceh...kalo pikir balik memang malu...cam budak kecik...tapi memang time tu sakit sangat...cuma nak abang jer time tuh...tak nak orang lain....bila abang de serius cakap memang lega sangat...sempat den tetido...rasenye effect dari ubat tahan sakit yg misi cucuk kat punggung...yang lawaknyer time misi tuh nak cucuk me leh tanye kat misi tuh...nak wat pe tu...???heheh...rase nak nangis jer...yela...me dah ler tengah sakit dorg nak menambah lak...huh...seksa...
pastu around kul 1.40 camtuh misi suh abang kluar...coz de akak 2 nk bersalin tak cukup tempat...tinggal ler me sengsorang...time ni nak tido pun tak leh dah...sakit makin kerap...dalam kul 2 camtuh...sakit memang dah tak hengat...rase nak belah jer perut ni..tak tahan dah sakit...tapi still misi tuh dok sibuk ngan akak tuh...tak lama pastu abang leh masuk...tapi tak tau kul bape...tak tengok jam..
dalam lebh kurang kul 2.30 ptg perut sakt sangat...misi datang check sbb namapak cam tgh sakit kuat...tgk2......dah fully bukak...me lak tak tau pun dah fully bukak...tak rase cam nak teran pun...sbb me tak tau..hahaha...pas 5 kali teran alhamdulillah...lahir la baby mama n abah yang comey...syukur sangat!!!!!!!!!!!!

Tiada ulasan: