jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Sabtu, 31 Julai 2010

hani..makan & tido...


sedappnyer anak mama tido..


muka budak yang dah kenyang minum susu mama...


anak mama memang kuat tido..kalo tengok badan dia...huh..memang semangat..tak masuk bab makan..kuat gak minum susu...n yes..hani cuma minum susu mama n kadang2 jer dia minum Formula milk....tp bleh cakap hani tak suke minum susu botol...nmpknyer my baby tu tengah kompius puting..even kalo mama perah ssu mama pun dia still tak mo minum....tp 1 yg bgs pasal baby mama ni..asal minum jer tido...sambil isap susu dia tido...rajin tido siang tp malam tak nk tido...kadang2 rase grm gak sebab mama ngantuk..huhu..tp sabo joler....baby mama ni kalo time malam dia tak mo tido...sik nk menyusu jer..kalo bleh nak menempek jer kt tepi mama...bila terlepas dari mulut dia..mula nak menangis...bila mama sumbat jer trus diam..haaa...kan mama dah cakap baby hani tuh nak menempek kat mama jer...huiiii...memerlukan kesabaran yang tinggi nak beso kn anak kn...tak pela mama tak kisah yang penting hani membesar dengan chat n jadi anak yang solehah yer sayang....

Tiada ulasan: