jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Jumaat, 30 Julai 2010

teringin nak mengandung lagi...

bila bukak jer RH sumer dok citer pasal baby..huhu...ingat lagi time preggy dulu..memang tu joler koje eden..tak de benda len dah..melainkan share citer ngan kawan2 kat RH tentang development our baby...baby watpe...baby rjn kick ke tak...hahaha...sumer tula...tp skang si tecit tuh dah kluar...memang rindu perut ni kena kick..skang pun baby hani pandai kick mama...tp kalo kick dalam perut dulu tak sakit...skang ni kalo time menyusu jer kaki anak mama tak penah diam tau...sik kick mama jer...sakit la...emmm...en.suami memang nak 2nd baby cepat2...tp me rase nak stop dulu sebab hani baru 3 bulan jer..hehe...fobia lagi bila pikir time bersalin dulu...
tp ari ni tetiba cam nak baby baru...teringin nak pakai bju maternity...tuh skang jarang nak reply kat RH...best kot jd silent reader...hehehe :)suke sangat baca pasal ibu2 yang tengah tunggu time nak deliver baby....

abang....dah ready ke tuk 2nd baby????? hahahaha...........

Tiada ulasan: