jom chat sini!!!!



me wifey kepada En.Najib,mama kepada 2 baby gurl cute mute and baby boy yang encemmmm and the other one is coming so soon..http://zackleo9033.blogspot.com/

Catatan Popular

Google+ Followers

Jumaat, 30 Julai 2010

tolong...aku penin!!!!!!!!!!!!!!!

semalam en.suami dah email kan list law firm kat lipis...tapi masalahnyer skang ni tak tau nak pilih yang mana satu...n yang pling penting nak yang dekat ngan umah...hehe...kot sempat nak balik jenguk hani...tp tengok la nanti nak tnyer en.suami dulu...yoler cma beliau jer yang dah besa ngan area lipis tuh kan...tp dalam kepala ni dok terpikir lagi nak wat kat firm..BBG ke or kat court...but yesterday dah consult ngan mdm asiah n me dah choose nak wat kat court nxt sem...so thats mean skang cuma tinggal 2 pilihan jer...whether firm or BBG...ramai kawan2 nak pilih firm 4 this time since dorg dah wat kat court last sem...oleh sebab im da only one yang tak attend tuk praktikal last sem bcoz of im delivered si tecit tuh...so me decide nak g firm tuk 1st time praktikal instead bleh dapat banyak experience kan...tp semalam anim cakap suh me wat kat BBG jer...on the reason keje tak banyak...huhuhu...which one better???? get a lot of experience or dok melepak jer...huhuhu...tuh pengalaman member2 yang penah praktikal kat BBG...kojer wat ketupat jer n layan FB...huhuhu....
semalam dah tnyer en.suami n beliau cma cakap tak tau...wat la kat mana2 pun...me pun tak kesah...tp jap g nak try google la...nak tengok BBG kat lipis lak..emmm..semalam gak me dok terbayang yang area lipis mesti tak banyak kes kan...cam best jer...huhu...tak sabo lak rase...........

Tiada ulasan: